Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tiedotteet

JÄSENMAKSU 2021 

Jäsenmaksu on 30 euroa.

Jäsenmaksut 2021 on laskutettu sähköpostitse

jäsenrekisterin kautta jäsenistöltä.

 

Jäsenmaksulla saat:

-     Rodiator -lehden

-     Pääsy FSRA jäsenfoorumille

-     FSRA -rodinatikat vain jäsenille

-     ESRA -rodinatikoiden ilmoittautumisapua

-     Jäsenetuja yhteistyökumppaneilta

-     FHRA:n jäsenmaksu 15,- (norm. 30,-)

 

UUDET JÄSENET - Toimittakaa yhteystietonne sihteeri(a)fsra.fi jäsenmaksun laskuttamista varten.

 

FSRA STREET ROD NATIONALS 6.-8.8.2021 

Kesän kivoin roddaritapahtuma eli kerhon kesäbileet, rodinatikat järjestetään tänä vuonna Ellivuori Resortissa Sastamalassa 6.-8. elokuuta.

Majoitus on uusituissa hotellihuoneissa ja tarjolla on kahden hengen huoneita 90,-/ huone/vrk tai yhden hengen huoneita 75,-/huone /vrk. Aamiaisbuffet sisältyy huoneen hintaan. Huoneilla on menekkiä, kannattaa varata majoitus ajoissa. Kalliimpia mökkimajoituksia tarjolla, mikäli hotellihuoneet loppuvat kesken.

  1. MAJOITUSVARAUKSET SUORAAN ELLIVUORESTA joko soittaen 03 51922 tai sähköpostilla susanna.rajakoski(a)ellivuori.fi  (muista mainita koodi FSRA saadaksesi etuhinnan)

  2. Kun olet varannut majoituksen, ILMOITTAUDU KERHOLLE joko sähköpostitse sihteeri(a)fsra.fi tai soita/ laita WhatsAppia  0400 608 882 ja kerro autokuntasi osanottajamäärä (vähintään yhden tulee olla FSRA:n jäsen) sekä tapahtumapaitojen koot.

Kaikille 1.7 mennessä ilmoittautuneille tapahtumamaksu on 55,- /hlö (7-12 vuotiaille 20,-), sisältäen tapahtumapaidan, ruokailun lauantain Rod Runilla, lauantain iltajuhlan huikeine bändeineen ja juhlaillallisineen.  Näissä bileissä ei ole koskaan tylsää ja todetaan kuten edellisenäkin vuonna, että koronaa ei kuokkavieraaksi huolita.  Tervetuloa mukaan!

CAFE CRUISIN' 2021

  

ESRA NATIONALS

ESRA Nationalseja ei järjestetä vuonna 2021 vaan seuraavat ovat 2022 Tanskassa.