Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Vaihdetaan -38 Chevy rodiin !!!
#1
Olen vähän laiska kirjoittamaan samat lätinät useampaan paikkaan,joten vilkaiseppa tietoja tuolta... https://www.nettiauto.com/chevrolet/master/10561998

    [img][Image: _medium.jpg]http://[/img]
Reply
#2
No hitsiläinen, tuo on aina mun silmää miellyttänyt kovasti. Ei ole mitään soveltuvaa laittaa vaihdossa.
Reply
#3
(24-06-2019, 02:57 PM)Virve Wrote: No hitsiläinen, tuo on aina mun silmää miellyttänyt kovasti. Ei ole mitään soveltuvaa laittaa vaihdossa.
Luultavasti alan piakkoin muokkaamaan tästä mieleisemmän näköistä peliä itselleni.Sääli sinänsä tuhota Tirkkosen hieno työ tässä bombissa,mutta kun ei sitä "rodahtavampaa" laitetta tunnu vaihtokaupan merkeissä löytyvän,niin kokeillaan tehdä se tästä.Ja aina kun olen muutostyön ottanut puheeksi,sataa neuvoja juuri toisen yksilön hommaamisesta siihen tarkoitukseen.Keväästä asti olen eri palstoilla yrittänyt vaihtoon "vanhaa lestinheittäjää" tarjoilla tuloksetta.
Eikös se niin ollut,että omalleenhan saa tehdä mitä vain...etenkin kun on jo antanut ensin muille mahdollisuuden "pelastamiseen" Wink .
Reply
#4
Viellä viikon tarjolla tässä kuosissa,sen jälkeen alan muokkaamaan näköistäni tästä... Pieni mahdollisuus olisi heittää nyt käteistarjouskin,koska saattaisi olla mulle valmis autokin tarjolla.[img][Image: _medium.jpg]http://[/img]
Reply
#5
Operaatio  "Bombin purku" aloitettu.
Toistaiseksi kaikki nippelit on viellä takaisin ruuvattavissa,mutta projekti elää koko ajan...

[img][Image: _medium.jpg]http://[/img]
[img][Image: _medium.jpg]http://[/img]
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)