Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jäsentiedote 7.3.2017
#1
FSRA- Finnish Street Rod Association ry                                                                 Jäsentiedote
 
 
KEVÄTKOKOUSKUTSU
Finnish Street Rod Association ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään lauantaina 25.3.2017 klo 12.00 Teivon Raviradan ravintolan yläkatsomossa (opaste) Winter Swap Meetin yhteydessä .
Sisäänpääsy on ilmainen kokoukseen osallistuville jäsenille. Lipunmyynnissä on lista jäsenistä. Kerro nimesi lipunmyyjälle ja että olet tulossa FSRA:n kokoukseen, niin pääset ilmaiseksi tapahtumaan.  Esillä sääntömääräiset asiat. Tervetuloa!
 
JÄSENMAKSU 2017
Jos jäsenmaksusi on vielä maksamatta, mutta haluat jäsenyytesi jatkuvan, niin hoida asia kuntoon maksamalla kerhon tilille FI80 5338 0220 0153 76    30,- euroa.  Viitenumeroksi  20239.
 
UUDET KOTISIVUT JA FOORUMI
Helmikuussa julkaistiin kerhon uudistetut kotisivut www.fsra.fi  ja nyt on toiveesta avattu jäsenistölle oma keskustelufoorumi.  Kotisivuilla mm. kesän 20-v. Street Rod Nationals-info ja ilmoittautumisohjeet. 
Jäsenfoorumille kirjaudutaan halutulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jotka kannattaa laittaa muistiin. Osto- ja myyntitopikit näkyvät ulkopuolisillekin vierailijoille, mutta valtaosa keskusteluista näkyy vain kirjautuneille jäsenille. Jos tarvitset lisäohjeistusta, niin kysy hallitus@fsra.fi
 
STREET ROD NATIONALS  11-13.8.2017  UUSIKAUPUNKI
Ilmoittautuminen kesän juhlanatikoihin toimii tuttuun tapaan; jokainen varaa hotellihuoneen itse JA LISÄKSI ILMOITTAUTUU KERHOLLE !!!  Tietoa osallistujista tarvitaan järjestelyihin liittyen ja näin varmistat myös kaikki osallistumismaksuun kuuluvat edut itsellesi ja autokunnallesi.
 
KERHOLEHTI- JA KOTISIVUMAINONTA
Kerhon kotisivuille tarjolla mainosbanneritilaa 200,-/ vuosi  sekä lisäksi vuoden 2017 Rodiatoreihin mainostilaa koko sivu 190,- ja puolikas sivu 100,- yhteensä.  Ota yhteys hallitus@fsra.fi
 
Jos vastaanotat tämän tiedotteen paperisena, niin voitko ystävällisesti toimittaa sähköpostiosoitteesi mikäli sellainen löytyy hallitus@fsra.fi   Pikatiedotteet hoituvat kätevästi sähköpostitse.  Kiitos jo etukäteen !
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)