Forum Announcement: Kuvien liittäminen
On muutama tapa liittää kuvia kerhon foorumin keskustelualueelle.

Yksi tapa on liittää kuvat suoraan keskusteluun. Viestinkirjoitusikkunan alla on kohta Liitteet. Sen kautta voit ladata kuvasi omalta koneeltasi suoraan viestiin. Tämä kuitenkin täyttää kerhon rajallista palvelintilaa.

Toinen tapa on suoralinkittää kuvat omasta galleriasta. Tähän tarvitset siis netin kuvagallerian jonne kuvat on ladattu. Otetaan esimerkiksi kuvat.fi -palvelu.
Ladattuasi kuvan / kuvat galleriaan voit tietenkin laittaa foorumille linkin galleriaan mutta voit myös liittää sieltä kuvia foorumille. Silloin puhutaan suoralinkityksestä. Avaa kuvasi galleriassa ja klikkaa sitä hiiren oikealla napilla. Valitse aukeavasta valikosta sopivin. Tässä tapauksessa "Linkki forumkäyttöön (BBcode)". Kopioi tuo linkki ja lisää se viestinkirjoitusikkunaan viestisi yhteyteen. Muista kuvan yhteyteen ns. img -tagit.

Kolmas tapa liittää kuva löytyy viestinkirjoitusikkunan ylälaidasta. Työkaluista löytyy "Insert an Image" - nappi. Klikkaa sitä ja anna kuvan osoite sekä koko. Jos jätät koko kohdan tyhjäksi kuva tulee siinä koossa kun se alkuperäisesti on. Huomaa! Tällä ei voi liittää kuvia omalta koneelta.