Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Falcont hankintamatka ym.
#1
Hei kaikille!

Hankintamatka Amerikkaan alkaa 22.3., kontti pakataan 5.4. ja se on Suomessa toukokuussa. Pyydä osoite kontituspaikalle jos haluat tilata sinne tavaroita netistä.

Myös matkalla on mahdollista ostaa ajoneuvoja, varaosia, yms. tavaroita. Olethan ajoissa asialla, mieluiten viimeistään ensi viikon alkupuolella mikäli haluat että matkalta
ostetaan jotain. Luonnollisesti emme voi sitoa omia rahoja kiinni asiakkaiden tavaroihin saatika ajoneuvoihin joten ottakaa yhteyttä mahdollisimman pian niin sovitaan minkälaista
ajoneuvoja etsitään, missä hintaluokassa yms kriteerit. Ensi viikon perjantaille eli 17.3. on sovittu valuutanvaihto pankkiin joten mieluiten ke-to mennessä pitäisi tietää paljonko vaihdetaan asiakkaille Usa:n dollareita. Ota siis yhteyttä ja sovitaan pelisäännöt mahdollisimman pian.

Facebookiin on lisätty tällä viikolla muutamia kymmeniä uusia välitysmyyntiautoja, tästä linkistä pääset katsomaan niitä:
https://www.facebook.com/media/set/?set=...153&type=3

Nettiautossa on n. 15 autoa ja niitä pääset katsomaan täältä:
https://www.nettiauto.com/yritys/falcont
Reply
#2
Falcontilta tuore tarjous yhteistyökerhojen jäsenille-
********
7-10.4 välisenä tehdyistä autokaupoista -15%. Ale koskee välitysmyyntiautoja ja omia myyntiautoja.

Facebookissa olevat välitysmyyntiautot:
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 153&type=3

Nettiautossa olevat autot: https://www.nettiauto.com/yritys/falcont

Ps. Seuraava tavarakontti pakataan 30.4. Floridassa, kontti on Suomessa kesäkuun alussa. Ota yhteyttä jos haluat tilata osia kontituspaikalle, tarvittaessa voimme auttaa tilauksissa.

--
Terveisin, Jani Kankaanpää

FALCONT 050-5239955
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)